Care Performance

Intrebari Frecvente

Ce inseamna control medical riguros pentru BabyBona?
•  Consult medical, analize de sange, control psihologic, EKG etc. conform legii , finalizate cu o fisa de aptitudine, documentul incheiat de un medic de medicina muncii. Prin aceasta va garantam ca va veti lasa copilul in grija unei persoane sanatoase fizic si mental si  care nu ii va pune sanatatea si viata in pericol.
Ce tip de contract se poate intocmi intre firma si parinte?
•    Un contract de prestari servicii sau contract de intermediere. Contractul poate fi incheiat si intre firma noastra si o firma pe care o detine clientul, astfel cheltuielile fiind deductibile.
Ce tip de contract se poate incheia intre candidat si firma BabyBona?
•    Contract individual de munca sau contract de intermediere, angajatul desfasurandu-si activitatea la domiciliul clientului.
Ce aparatura este necesara pentru vizualizarea on line a copilului in timp ce parintii sunt la serviciu?
•    Beneficiem de colaborarea cu un furnizor de servicii de supraveghere si paza care ne pune la dispozitie aparatura  necesara, conditia fiind: clientul sa detina un calculator si conexiune la internet.
Ce este dispozitivul GPS de localizare a copilului?
•    Este un dispozitiv care poate fi pus la dispozitia parintilor de catre BabyBona. Acesta este folosit de persoana care il supravegheaza in timpul plimbarilor pentru a localiza in permanenta coplilul, eliminandu-se riscul pierderii sau rapirii copilului.
Ce instruire asigura BabyBona angajatilor/colaboratorilor?
•    Instruire pentru salvarea copilului in caz de incendiu sau cutremur, acordarea primului ajutor copilului  in caz de accidente. Instruirea pentru cazurile de incendiu se realizeaza personalizat la domiciliul clientului de catre o persoana fizica autorizata.
Ce se intampla daca un candidat nu se potriveste cerintelor clientului?
•    In cazul in care exista motive temeinice, angajatul poate fi schimbat de cateva ori in functie de clauzele contractuale, pe o anumita perioada de timp stabilita.
In ce consta consilierea parintilor?
•    La incheierea contractului, clientii vor fi consiliati pentru ca relatia angajat-client sa fie cordiala si constructiva; ulterior, agentia isi asuma medierea conflictelor pe parcursul a 6 luni.
•    BabyBona  va organiza periodic un curs despre educatia copiilor impreuna cu parintii si bonele.